BioTech Protein Bar 70 g

OS8437-4747
8,50 zł
Dostawa w ciągu 3-5 dni
Smak : banan
Ilość
Dodaj do ulubionych

  Darmowa dostawa

Bezpłatna wysyłka przy zamówieniach powyżej 250 zł

  Gwarancja zadowolenia

Dobierzemy produkty zgodnie z Twoimi potrzebami!

  Największa oferta w Polsce

W naszym sklepie jest ponad 15 000 produktów

Wartość odżywcza

Składniki:Porcja (100 g)
Wartość energetyczna1544 kJ/370 kcal
Tłuszcz17 g
- tłuszcze nasycone13 g
Węglowodany31 g
- cukry2,6 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole)26 g
Błonnik7,5 g
Białko30 g
Sól0,57 g
  • Bogaty w białka 
  • Niska zawartość cukru 
  • Bogaty w błonnik pokarmowy 
  • Bez glutenu 
Cookies & Cream:  substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), polewa [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki (mleko), koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowany kolagen, całkowicie rafinowany olej kokosowy, izolat białka serwatki (mleko) [izolat białka serwatki (mleko), emulgator: lecytyny (soja)], woda, mąka migdałowa, emulgator: lecytyny (soja), aromaty, substancja wiążąca (karagen), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza).

Czekolada podwójna: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), polewa [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki (mleko), koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowany kolagen, całkowicie rafinowany olej kokosowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, izolat białka serwatki (mleko) [izolat białka serwatki (mleko), emulgator: lecytyny (soja)], woda, mąka migdałowa, emulgator: lecytyny (soja), substancja wiążąca (karagen), aromaty, substancja konserwująca (sorbinian potasu) , stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza).

Wanilia-kokos: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), polewa [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki (mleko), koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowany kolagen, całkowicie rafinowany olej kokosowy, izolat białka serwatki (mleko) [izolat białka serwatki (mleko), emulgator: lecytyny (soja)], woda, mąka migdałowa, emulgator: lecytyny (soja), substancja wiążąca (karagen), aromaty, substancja konserwująca (sorbinian potasu) , stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza). 

Masło orzechowe: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), polewa [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki (mleko), koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowany kolagen,  całkowicie rafinowany olej kokosowy, izolat białka serwatki (mleko) [izolat białka serwatki (mleko), emulgator: lecytyny (soja)], woda, mąka migdałowa, emulgator: lecytyny (soja), substancja wiążąca (karagen), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromaty, substancja konserwująca (sorbinian potasu) , stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza).

Słony karmel: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), polewa [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki (mleko), koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowany kolagen, cakowicie rafinowany olej kokosowy, izolat białka serwatki (mleko) [izolat białka serwatki (mleko), emulgator: lecytyny (soja)], woda, mąka migdałowa, emulgator: lecytyny (soja), substancja wiążąca (karagen), aromaty, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, sól, substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza). 

Banan: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), polewa [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki (mleko), koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowany kolagen, całkowicie rafinowany olej kokosowy, izolat białka serwatki (mleko) [izolat białka serwatki (mleko), emulgator: lecytyny (soja)], woda, mąka migdałowa, emulgator: lecytyny (soja), substancje wiążące (karagen), aromaty, substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza), barwnik (tartrazyna*). *Tartrazyna może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.

Truskawki: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), polewa [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki (mleko), koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowany kolagen, całkowicie rafinowany olej kokosowy, izolat białka serwatki (mleko) [izolat białka serwatki (mleko), emulgator: lecytyny (soja)], woda, mąka migdałowa, emulgator: lecytyny (soja), aromaty, substancja wiążąca (karagen), substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza), barwnik (Czerwień Allura AC*). *Czerwień Allura AC może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci. 

Pistacja: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), polewa [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki (mleko), koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowany kolagen, całkowicie rafinowany olej kokosowy, izolat białka serwatki (mleko) [izolat białka serwatki (mleko), emulgator: lecytyny (soja)], woda, mąka migdałowa, emulgator: lecytyny (soja), substancja wiążąca (karagen), aromaty, substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza), barwniki (tartrazyna*, indygotyna). *Tartrazyna może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.

Możliwa obecność mleka, jaj, glutenu, soi, skorupiaków, dwutlenku siarki i orzechów. 

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA

w 100 g

Wartość energetyczna

1544 kJ/370 kcal

Tłuszcz

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone

17 g

13 g

Węglowodany

- w tym: cukry

- w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole)

31 g

2,6 g

26 g

Błonnik

7,5 g

Białko

30 g

Sól

0,57 g

Produkt bezglutenowy, zgodnie z rozporządzeniem Komisji Europejskiej.
OS8437-4747

Opis

Forma produktu
Baton

Specyficzne kody

EAN13
5999076236688

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Trec Booster Whey Protein 30 g

Produkt chwilowo niedostępny.

Dostępność: Brak na stanie
  • Przepyszne smaki do wyboru;
  • Niska zawartość cukrów;
  • Idealne białko po treningu i jako słodka przekąska;
  • Odżywka białkowa odpowiednia dla osób intensywnie trenujących, które chcą osiągnąć sportową sylwetkę;
  • Idealne dla osób pragnących zbudować masę mięśniową;
  • Dla osób chcących zaspokoić zwiększone zapotrzebowanie na białko.

Trec Booster Whey Protein 700 g

91,10 zł
Dostępność: 2 Dostępny
  • Przepyszne smaki do wyboru;
  • Niska zawartość cukrów;
  • Idealne białko po treningu i jako słodka przekąska;
  • Odżywka białkowa odpowiednia dla osób intensywnie trenujących, które chcą osiągnąć sportową sylwetkę;
  • Idealne dla osób pragnących zbudować masę mięśniową;
  • Dla osób chcących zaspokoić zwiększone zapotrzebowanie na białko.